top of page

Olie: Weleda producten in de praktijk


Tijdens een sportzorg behandeling kan er ook gebruik gemaakt worden van de 100% natuurlijke producten van Weleda. Voor verschillende klachten/wensen/huid kan er een olie gebruikt worden om dit te verbeteren.


De volgende oliën zijn aanwezig in de praktijk. Vermeld bij het maken van een afspraak of voor de behandeling aan welke olie de voorkeur heeft.


Calendula Massageolie

Calendula Massageolie

Verwarmt en verzorgt de gevoelige huid.

 • Beschermt en verzacht de gevoelige huid

 • Met de frisse geur van citrusvruchten

 • Ideaal voor massage

Calendula Massageolie is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de gevoelige huid. Deze licht geurende olie is veelzijdig te gebruiken: bij een ontspannende massage, om te verwarmen of voor de verzorging van een ruwe of licht geprikkelde huid.


Lavendel Ontspanningsolie

Lavendel Ontspanningsolie

Ontspant en brengt tot rust.

 • Bevordert de nachtrust

 • Houdt de huid zacht en soepel

 • Met heerlijke lavendelgeur

Lavendel Ontspanningsolie heeft een natuurlijke lavendelgeur en maakt de huid zacht en soepel. De etherische olie van lavendel heeft een ontspannend effect. Ideaal om tot rust te komen na een drukke werkdag of voor het slapengaan.


Citrus Verfrissingsolie

Citrus Verfrissingsolie

Verfrist en stimuleert de huid.

 • Gaat uitdroging tegen

 • Voedt en verzacht de huid

 • Met de verkwikkende geur van citrusvruchten

Citrus Verfrissingsolie is een lichte olie met een verkwikkende werking op lichaam en geest, die de huid soepel houdt en beschermt tegen uitdrogen. De basis bestaat uit zuivere amandelolie die de huid verzacht en beschermt.


Wilde Rozenolie

Wilde Rozenolie

Verwent en verzorgt de huid.

 • Maakt de huid fluweelzacht

 • Verstevigt en verzorgt

 • Met heerlijke rozengeur

Deze verfijnde olie met de geur van rozenbloesem werkt harmoniserend. De combinatie van rijke rozenbottelolie en fijne amandelolie maakt de lichaamshuid glad, soepel en fluweelzacht. Een weldaad voor je huid.


Arnica Massageolie

Arnica Massageolie

Verwarmt en ontspant de spieren.

 • Stimuleert de doorbloeding

 • Ontspant en versoepelt de spieren

 • Met verwarmend effect

Een massage met Arnica Massageolie voor het sporten helpt spierkrampen en stijfheid voorkomen. Na lichamelijke inspanning zorgt het verwarmende effect van de olie ervoor dat de spieren goed ontspannen. Tegelijkertijd stimuleert ze de natuurlijke regeneratie van de huid, waardoor deze gezond en elastisch blijft. Ook bij stijfheid in nek en schouders brengt Arnica Massageolie verlichting. Daarom is dit product dan ook al jaren de favoriet van tal van sporters, masseurs en fysiotherapeuten.


Berken Cellulitis Olie

Berken Cellulitis Olie

Versevigt het bindweefsel en maakt de huid glad.

 1. Helpt cellulitis te verminderen

 2. Verstevigd de huid

 3. Stimuleert de doorbloeding

Berken Cellulitisolie bevat een uitgekiende combinatie van actieve plantenextracten die de vetafbraak in de onderste huidlagen stimuleren en de afvoer van afvalstoffen en vocht activeren. De tarwekiemolie en het olie-extract van rozemarijn bevorderen de doorbloeding en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en het bindweefsel.


Granaatappel Regeneratie Olie

Granaatappel Regeneratie Olie

Stimuleert de celvernieuwing.

 • Beschermt en hydrateerd de rijpe huid

 • Vertraagt vroegtijdige huidveroudering

 • Met oriëntaalse geur

Granaatappel Regeneratieolie helpt vroegtijdige huidveroudering tegengaan en verzorgt de huid intensief. Plantaardige oliën van o.a. macadamianoot en jojoba reguleren de vochthuishouding. De olie van granaatappelpitjes zit boordevol antioxidanten die de huid beschermen en de celvernieuwing stimuleren. Daarnaast bevordert zij de elasticiteit en spankracht van de huid.

Als er vragen zijn over een van deze producten neem dan contact op.

Bronnen:

www.weleda.nl

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page