top of page
Behandelingen

Behandelingen

"Zorg is de moeite die je doet om iets of iemand in goede conditie te houden of te brengen."

 

Een goede lichamelijke conditie willen we allemaal. Om te sporten, werken of gewoon het dagelijks leven, alles gaat beter wanneer je fit en klachtenvrij kan bewegen. 

De behandeltechnieken zijn met zorg gekozen, traditioneel, bewezen en effectief!

Sportmassage

Laat kleine verstoringen niet uitgroeien tot slopende blessures. Een sportmassage maakt verklevingen los, spieren soepel en laat het lichaam ontspannen. 

Soft tissue

Klachten en blessures kunnen met deze technieken aangepakt worden. Soft tissue staat voor zachte weefsels zoals spieren, fascie en pezen, deze worden los gemaakt bij verklevingen en vanuit de sporttherapie word gekeken naar bewegingen van gewrichten. Alles om de klachten te verminderen en het lichaam een zetje in de goede richting te bewegen. 

Trigger (dry) needling

De handeling die schokken effectief is. Met een kleine naald kan er behandeld worden binnen in de spier zonder veel druk uit te oefenen. 

Bindweefsel

De huid bestaat voornamelijk uit bindweefsel. Met verschillende technieken kan dit bindweefsel los gemaakt worden zodat het in de natuurlijke vorm kan herstellen. Dit geeft meer vrijheid rondom gewrichten en verbeterd de huidkwaliteit.

bottom of page