top of page

Testen

Efficiënter trainen. Meer bereiken in minder tijd. Je voortgang meten. Een aantal voorbeelden waar testen een grote rol in spelen.

Inspanningstest

De basis inspanningstest vind plaats op de Wattbike of op jouw eigen fiets. Tijdens deze test wordt de weerstand verhoogd en daarbij je hartslag, hartritme, wattage en ademhaling gemeten. Hieruit is jouw anaerobe drempel te bepalen en wat jouw maximale aerobe vermogen is wat je kan halen. Dit is de basis voor een goed trainingsprogramma, zo train je in de juiste zones welke het meeste rendement halen voor jouw doel.

Meer informatie

Power Profile Test

De power profile test is speciaal voor fietsers. Zo word er na een warming up maximaal gefietst over verschillende tijden, het maximale vermogen wat je kan halen in 5 seconden, 1 minuut, 5 minuten en 20 minuten geven een goed beeld wat voor soort fietser jij bent, waar is de meeste winst te halen voor jouw doel. 

Meer informatie

Specialisatie Test 

Om echt te weten waar jouw krachten liggen en wat jouw zwaktes zijn maken we een speciale test om precies dat te testen wat je wilt weten. Wat is je maximale vermogen, hoe snel en hoe veel raak je vermoeit in een sprint, hoe lang kan je jouw VO2max vermogen vasthouden. 

Veldtest

Een echte hardloopt test is een zogenoemde veldtest waarbij er in een groep gelopen word deze test wordt in tegenstelling tot de andere testen buiten uitgevoerd. Houd Facebook in de gaten voor een van de test data. 

bottom of page