Magnesium behandeling

Magnesium speelt een belangrijke rol bij de werking van de spieren. Waar calcium verantwoordelijk is voor de contractie van spieren, zorgt magnesium voor de ontspanning. Magnesium is ook verantwoordelijk voor de verwijdering van lactaat uit de spieren na inspanning of stress. 

Klik hier voor meer informatie over magnesium en sport.

 

Kramp:

Een tekort aan magnesium veroorzaakt spierkramp, spierpijn of restless legs. De producten van o.a. Zechsal die tijdens de behandeling gebruikt worden verhelpt een eventueel tekort.

Zee:

Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van het beste en puurste magnesium van de wereld. Uit de diepe zoutlagen van de oude Zechsteinzee.  

Opname via de huid:

Magnesium wordt afhankelijk van de aangeboden hoeveelheid in voedsel maar voor 20% opgenomen waardoor een tekort snel ontstaat. Via de huid wordt magnesium efficiënter opgenomen, deze opname wordt tijdens een massage nog eens vergroot. Magnesium olie, gel en creme om op de huid te smeren, flakes om op te lossen in water  en deodorant.

Producten:

Na de behandeling zijn er in de praktijk verschillende magnesium producten te koop waarmee je de voordelen van magnesium thuis kunt voortzetten. 

Gratis:

Na de behandeling ontvang je een zakje met magnesium flakes welke je kunt oplossen in een (voeten)bad.

Zechsal producten

Na een bovenbeenblessure. Dankzij RHINO-sportzorg toch nog op tijd fit geworden voor de marathon van Amersfoort. Super bedankt voor de goede zorg!

Stephan van Tussenbroek

Leusden

Erg professioneel, rustige benadering als heel prettig ervaren ik zou RHINO-sportzorg zeker aanbevelen.

Annemarie van Denderen

-

Ik ben erg tevreden met de behandelingen. De pijnlijke plekken worden opgezocht en die worden behandeld. Dat is precies wat ik wilde. Het uur wordt volledig en goed gebruikt. Top!

Kavita Lakhi

Utrecht

Zit nu een jaar bij RHINO-sportzorg , ben heel erg blij dat ik hier voor gekozen heb. De massage wordt professioneel uitgevoerd en bij vragen ook een deskundig advies mee krijg. Melvin, bedankt.

George Wielzen

de Meern

Please reload

Klanten geven de behandelingen van RHINO-sportzorg gemiddeld een 4,9/5,0

© 2016-2020 - Melvin Keppel - RHINO-sportzorg - 06 34034644 - info@rhino-sportzorg.nl

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

KVK: 65450175

BTW: NL119155916B01

RHINO-SPORTZORG - SPORTMASSAGE - SPORTTHERAPIE - COACHING - 

UTRECHT - DE MEERN - IJSSELSTEIN