Bamboe massage

Bamboe en massage zijn met elkaar verbonden, al eeuwen wordt bamboe gebruikt om een stevige en functionele behandeling te geven met natuurlijke materialen. Bamboe is een gras waarvan het houtachtige materiaal niet splintert en is daardoor zeer geschikt om op het lichaam te gebruiken

Door middel van de bamboestaven worden zenuwuiteinden in je huid en oppervlakkig spieren geprikkeld. De bloedsomloop komt op gang, wa zorgt voor meer zuurstof en voedsel voor de cellen. Een natuurlijke verlichting is het resultaat. Door de druk worden ook de dieper liggende spieren mee genomen welke door de beweging ook voorzien worden van zuurstof en voeding.

Benieuwd naar een massage waarin voornamelijk gebruik gemaakt wordt van bamboestaven. Plan dan hieronder jouw bamboe massage in.

Na een bovenbeenblessure. Dankzij RHINO-sportzorg toch nog op tijd fit geworden voor de marathon van Amersfoort. Super bedankt voor de goede zorg!

Stephan van Tussenbroek

Leusden

Erg professioneel, rustige benadering als heel prettig ervaren ik zou RHINO-sportzorg zeker aanbevelen.

Annemarie van Denderen

-

Ik ben erg tevreden met de behandelingen. De pijnlijke plekken worden opgezocht en die worden behandeld. Dat is precies wat ik wilde. Het uur wordt volledig en goed gebruikt. Top!

Kavita Lakhi

Utrecht

Zit nu een jaar bij RHINO-sportzorg , ben heel erg blij dat ik hier voor gekozen heb. De massage wordt professioneel uitgevoerd en bij vragen ook een deskundig advies mee krijg. Melvin, bedankt.

George Wielzen

de Meern

Please reload